Zaaien om te oogsten maar soms ligt het gewoon voor het oprapen…

zaaien om te oogsten hotelrevpar

Ga er maar aan staan. Je zult maar eigenaar zijn van een kleinschalig hotel met misschien ook nog wel een restaurant en zalen. Ja, ga er maar aan staan. Hoge kosten, kleine marges en vooral overal verstand van moeten hebben.

Van loonslaaf naar entrepreneur!

Na de feestelijke lancering van hotelrevpar.nl in januari 2016, mochten de slingers weer naar zolder en kon het echte ondernemerschap beginnen. De afgelopen 20 jaar heb ik mogen werken voor internationale hotel organisaties waarin ik alle ruimte heb gekregen om mijn kennis en kunde te ontwikkelen. Vaak een feest om te werken met specialisten binnen hun eigen vakgebied en ben hen alle dankbaar voor de mogelijkheden die ik heb gekregen, maar de entrepreneur in mij zat daar uiteindelijk niet op zijn plek.

RevPar Cal
Revenue
Management
Revenue
Management
RevPar revenue
Account
Management
RevPar Markt
Online
Marketing
RevPar Markt
Salesmanager
Ontwikkeling
RevPar Markt
Recruitment

Check in bij HotelRevPar.nl en vraag een vrijblijvend gesprek aan: